Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / De beste tuinaccessoires in Heerlen

De beste tuinaccessoires in Heerlen

Sharing is caring

Ben je op zoek naar de beste tuinaccessoires? Zoek dan niet verder, want sinds 23 mei heeft Tuinmeubelshop een tuinmeubel winkel Heerlen geopend. Hier kun je terecht voor tuinbanken, tuinsets, vuurtafels, parasols en nog veel meer. Wij hebben in dit artikel een fantastische selectie tuinaccessoires samengesteld, zodat jij op gemak de puntjes op de I kunt zetten. Dus, wil jij je tuin net even wat aantrekkelijker maken? Lees dan zeker even verder en laat je inspireren!

Parasolverlichting

Wil je ook 's avonds kunnen genieten van je tuin? Dan is parasolverlichting een absolute must-have. Met de juiste verlichting kun je een sfeervolle ambiance creëren en de perfecte setting creëren voor een gezellige avond. Het is de perfecte aanvulling voor zowel feestjes, als voor een avondje voor jezelf. Parasolverlichting is gewoon een prachtige toevoeging en straalt zelfs luxe uit. Je kunt kiezen uit delicate lichtslingers tot moderne LED-lampen, er is iets voor elke smaak en tuininrichting. 

Voetenbanken

In de tuin ben je natuurlijk op zoek naar comfort. En wat is er nu comfortabeler dan een voetenbank? Een voetenbank is de perfecte aanvulling op je tuinset, omdat het je de mogelijkheid geeft om je benen te strekken en echt te genieten van je moment van rust. Een voetenbank biedt het ultieme comfort dat je verdient. Een voetenbank is tevens ook handig te gebruiken als bijzettafel als je even snel op zoek bent naar een praktische oplossing. Handig, toch? Je kunt kiezen uit stijlvolle houten ontwerpen tot moderne en strakke modellen. 

Serveerwagens

Eten en drinken in de tuin is geweldig, vooral in het voorjaar en de zomer. Een serveerwagen kan deze ervaring nog beter maken. Met een serveerwagen heb je alle benodigdheden bij de hand en kun je het gemakkelijk maken om gerechten en drankjes te serveren. Daarnaast kun je deze handige wagen ook gebruiken om je laptop of tijdschriften in op te bergen en te verplaatsen naar je loungeset. Je kunt het zo gek niet bedenken. Van een klassiek houten ontwerp tot een moderne metalen wagen, er is voor ieder wat wils. Wat denk jij van deze tuinaccessoires? Bezoek de Megastore en ontdek wat bij jou past!