Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Motorvoertuigen en tweewielers / E-scooters Heerlen

E-scooters Heerlen

Sharing is caring

Namen we vroeger de Gouden Gids ter hand om een bedrijf te zoeken, tegenwoordig wordt dat gegoogeld op het internet. Dat wil niets anders zeggen dat we zoektermen, zoals e-scooters Heerlen, intikken en in een fractie van een seconde worden alle resultaten aangeboden die op e-scooters Heerlen betrekking hebben. En wat komt er dan bovendrijven? Juist ja, DE leverancier voor elektrische scooters, niet alleen in Heerlen natuurlijk, maar ook voor de wijde omgeving: www.e-scooterandmore.nl. Als we echter heel eerlijk zijn, dan zijn er natuurlijk wel meer mogelijkheden om in Heerlen aan een e-scooter te komen, want ook gewone bromfietszaken en zelfs fietsenwinkels storten zich meer en meer op dit populaire vervoersmiddel. E-scooterandmore.nl is echter een specialist, heeft tal van uitstekende modellen in het assortiment en biedt uiteraard gerichte en vakkundige service.

Is Heerlen een goede stad om met een e-scooter rond te rijden?

Om dit te kunnen bepalen, moeten we wat onderscheid maken in diverse aspecten van het e-scooterrijden. Naast de voor- en nadelen van de elektrische scooter zelf zullen we ook moeten kijken naar de infrastructuur van Heerlen en omgeving en wat er zoal gemakkelijker bereikbaar wordt.


• Voordelen e-scooter
o Groen, milieubewust, geen uitlaatgassen
o Altijd direct te starten ( als tenminste alles in orde is zoals een volle batterij of accu)
o Minder onderhoud nodig in vergelijk met een benzinemotor
o Veel lagere energiekosten

• Nadelen e-scooter
o De actieradius is nog niet om over naar huis te schrijven
o Oplaadtijd van de accu duurt vrij lang, zeker in vergelijk met tanken
o De accu is beperkt houdbaar en vrij duur om te vervangen.

Infrastructuur Heerlen

Net als elke stad en dorp in Nederland is het wegennet over het algemeen van uitstekende kwaliteit. Met een e-bromscooter mag je tot 45 km/uur en moet je op de gewone weg rijden. De e-snorscooter gaat maar tot 25 km/uur en daarmee moet je op het fietspad. Het is bijna overbodig om te vertellen, maar waar je ook rijdt met je e-scooter, je zult altijd rekening moeten houden met het andere verkeer. Vooral op een fietspad heeft een e-scooter in vergelijk met gewone fietsen veel meer impact.

Heerlen en omgeving met de elektrische scooter

Heerlen is een middelgrote stad en vormt met Hoensbroek, Brunssum en Kerkrade bijna een geheel. Binnen deze kernen is het uitstekend manoeuvreren met een e-scooter, omdat de afstanden prima haalbaar zijn met de beschikbare accumogelijkheden. Even verderop liggen steden als Geleen / Sittard, Maastricht en even over de grens Aken, allemaal prima en heel gemakkelijk bereikbaar met een elektrische scooter. Wat deze omgeving, Zuid-Limburg dus, juist zo aantrekkelijk maakt is het heuvelachtige landschap en dat allemaal op een steenworp afstand. Je kunt natuurlijk gaan fietsen, maar sommige van die heuvels zijn verdraaide steil. De ideale oplossing voor toertochtjes door het Limburgse heuvellandschap is dan de e-scooter.

Niet alleen een website

e-scooterandmore.nl is niet alleen een webwinkel, maar heeft wel degelijk een scooterwinkel en showroom in Heerlen zelf. Mocht u het besluit hebben genomen een e-scooter aan te schaffen, kunt u ten eerste rustig rondkijken in ons virtuele assortiment om u daarna in onze winkel verder voor te laten lichten over het model van uw keuze.